Despre noi

Suntem Claudia și Cristian, ghizi de turism, pasionați de explorarea Timișoarei și Banatului, care sunt locurile noastre natale.

În tururile noastre ghidate dorim să vă împărtășim dragostea noastră pentru Timișoara și să vă conducem prin surprinzătorul său amestec de istorie cu iz de imperiu și prezent cosmopolit, bijuterii de arhitectură și locuri mai puțin cunoscute, pline de farmec, patrimoniu multi-cultural și povești locale care oferă orașului savoarea sa de neuitat.

Tururile noastre sunt personale, de obicei pentru grupuri mai mici și aducem în ele nu doar informații, dar și experiențele noastre și… pe noi, așa cum suntem 

Deci, câte ceva despre noi:

Claudia a locuit în diverse țări europene timp de mai mulți ani, ceea ce, surprinzător, a făcut-o să aprecieze mai mult orașul natal. Crede că de multe ori comorile pe care le căutăm prin toată lumea sunt chiar în curtea propriei case. Ea este și fotografă (o puteți găsi aici), scriitoare și în general o persoană foarte creativă. Aduce la tururi câte puțin din fiecare pasiune a sa: atenția la detalii din fotografie, talentul de a spune povești din scris și firea ei caldă și amuzantă care te face să te simți acasă în preajma ei.

Cristian este genul de persoană care poate vorbi despre istorie la micul dejun astfel încât să te facă să uiți de omletă. E un cititor avid, alergător montan și știe multe despre muzică și bere. Fără a fi prea… tocilar  vă poate dovedi că istoria nu este niciodată plictisitoare și te poate surprinde cu o mulțime de povești despre diversele fațete ale orașului și regiunii.